Vrijwilligers gezocht

geplaatst in: Nieuws | 0

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor onze mooie organisatie. Heb je interesse mail ons dan aub op info@vincentiusnijmegen.nl

Voor onze huiskamer zijn wij op zoek naar gastvrouwen en -heren. Je taken bestaan uit een dagdeel, dus ochtend of middag, gasten ontvangen en voorzien van koffie of thee. Een gezellig praatje en luisterend oor zijn ook van belang. Het bijhouden van de huiskamer valt ook onder je taken. Dagen en tijden zijn in overleg in te plannen.

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar helpende handjes in de ochtenden. Wij zijn bezig om een project op te zetten om kinderen te voorzien van een gratis ontbijt voordat zij naar school gaan. Helaas zijn er nog teveel kinderen die met honger en lege broodtrommel naar school gaan. Dit vinden wij onacceptabel en daarom willen we kinderen en hun ouders de mogelijkheid geven om een gezond ontbijt te eten in ons pand. De doelgroep is 7+, kinderen die al redelijk zelfstandig zijn. De taken omvatten het opzetten van het ontbijt, alles in goede banen leiden en het opruimen van de ruimte. Tevens zijn wij op zoek naar sponsoren voor dit project. Deze werkzaamheden zijn dus op schooldagen voordat de school begint. Dagen zijn in overleg in te plannen.

Onze 50 cent winkeltjes zijn altijd op zoek naar winkelmedewerkers. Je taken zijn dan het bijhouden en aanvullen van de winkel, de kassa beheren en verzorgen van de winkel. Dagen en tijden zijn in overleg in te plannen.