Ladies Night

IMG_0069Jaarlijks verzorgen wij (onder voorbehoud) een verwen-avond voor vrouwen die noodgedwongen afhankelijk zijn van de Voedselbank. Zij werden geheel gratis behandeld door pedicures, manicures, kapsters, masseuses, schoonheidsspecialistes en nog veel meer. Ook konden ze leuke prijzen winnen met hun gratis lot bij de loterij en ontvingen zij aan het eind een goed gevulde goodiebag. Kortom een avond om nooit te vergeten. In verband met de privacy plaatsen wij geen foto’s van onze gasten op de website. Ook dit jaar zullen we weer een ladies night verzorgen.

 


Rugzakjes Project

IMG_0887

Omdat er een flink aantal gezinnen waren die niet op vakantie konden, heeft Vincentius voor de zomer van 2015 voor de kinderen 150 rugzakjes gevuld met diverse cadeautjes. De rugzakjes zaten vol met luister-cd’s, knutselspullen, kleurboeken, viltstiften, dvd’s en nog meer leuks. Alle spullen waren geschonken door sponsoren. Ook weer in 2016 hebben we 467 rugzakjes gevuld en dus een hoop kinderen blij gemaakt.

 


Weggeefmiddag is nu weggeefwinkel

IMG_1817

Tijdens deze middag mochten mensen allerlei spullen en kleding gratis meenemen. Deze middagen werden druk bezocht en we probeerden een zo’n breed mogelijk assortiment aan te bieden.

De weggeef-middagen zijn overgegaan in de weggeefwinkel. Dit is op adres Voorstenkamp 1919 (Onderin gebouw de Stroeten)

 

 

 

 


Kerstmarkt

IMG_3134

Ieder jaar organiseert de Vincentius Vereniging Nijmegen een kerstmarkt op het plein bij de Lidl in de Horstacker.

Het is altijd een gezellige dag met veel bezoekers die de diverse kramen komen bekijken en zo diverse spulletjes kunnen kopen. Onder het genot van warme chocolademelk, glühwein of erwtensoep kunnen mensen elkaar ontmoeten en gezellig een praatje met elkaar maken.

Ook de diverse kinderactiviteiten worden altijd druk bezocht.

De kerstman is altijd van de partij en men kan een rondje meerijden met paard en wagen. Dit alles werd feestelijk geopend door onze eigen burgemeester Bruls.